logo
02/05
01/05
2 ...

Мешканець Запоріжжя пограбував ювелірний магазин у центрі Львова

02-03-2024 12:36474

Мешканець Запоріжжя пограбував ювелірний магазин у центрі Львова
Фото: Поліція Львівської області

За скоєне 28-річному жителю Запоріжжя, який втік з магазину, не розрахувавшись за товар, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 1 березня, близько 15.15, в одному з магазинів, розташованому на проспекті Свободи у Львові, зловмисник, погрожуючи персоналу, заволодів ювелірними виробами та втік, не розрахувавшись за товар. Працівниця закладу не розгубилася та скористалася тривожною кнопкою. За лічені хвилини прибули співробітники Управління поліції охорони, виявили зловмисника, затримали та передали слідчим.

Його особу встановлено – ним виявився 28-річний житель Запоріжжя. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Поліцейські вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news