logo
27/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

На росії підірвали залізничний міст, яким рашисти перевозять боєприпаси (ФОТО)

04-03-2024 10:13288

На росії підірвали залізничний міст, яким рашисти перевозять боєприпаси (ФОТО)

Сьогодні вранці в Самарській області росії невідомі підірвали опору залізничного мосту, яку ворог використовував для перевезення боєприпасів.

Інформація про те, що невідомі особи вранці підірвали опору моста через річку Чапаєвку на перегоні Зірка – Чапаєвськ, з’явилась у Telegram-канали Baza, Shot та Мash.

Повідомляється, що вибух було чути близько 6:15 ранку за місцевим часом. 

Рух поїздів по мосту призупинено. У регіоні оголошено план «Загорськ».

На місці працюють спецслужби та сапери. Затримано три пасажирські поїзди, які їхали з Москви, та одну електричку.

Російське пропагандистське агентство РИА Новости з посиланням на коментар екстренних служб рф підтверджують, що опору мосту підірвали. У Куйбишевській залізниці повідомляють, що п'ять поїздів затримуються через «незаконне втручання» в роботу залізниці.

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило факт виведення з ладу залізничного моста. Повідомляється, що близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій.

«Залізнична гілка використовувалась державою-агресором для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ «полімєр» у місті чапаєвск самарської області.

З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання тривалий час буде неможливим», – йдеться у повідомленні ГУР.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news