logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові жінку та її сина засудили за збут наркотиків

28-10-2019 15:18406

У Львові жінку та її сина засудили за збут наркотиків

Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок раніше судимому 25-річному львів’янину та його 54-річній матері, яких обвинувачували в збуті наркотиків.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області

Як встановили правоохоронці, зловмисники збували наркозалежним особам «бупренорфін» у формі таблеток та фрагменти «субутексу». Торгували забороненим товаром у власному помешканні на проспекті Червоної Калини у Львові.

«Їх дії кваліфіковано за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів, за попередньою змовою групою осіб). За результатами судового розгляду вказаного кримінального провадження у суді першої інстанції стороною обвинувачення доведено чотири задокументовані епізоди злочинної діяльності зловмисників», – йдеться в повідомленні.

Обвинуваченого, який мав невідбуте покарання за попереднім вироком, визнано винним та призначено остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років з конфіскацією всього належного йому майна. Його матір теж визнано винною та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією.

Leopolis.news