logo
02/05
01/05
2 ...

Львівський університет природокористування та компанія «ЄВРО-ІНВЕСТ-ХОЛДІНГ» домовились про співпрацю

06-03-2024 17:51176

Львівський університет природокористування та компанія «ЄВРО-ІНВЕСТ-ХОЛДІНГ» домовились про співпрацю

З метою  поглиблення взаємодії з представниками регіональних бізнесових кіл Львівський національний університет природокористування та компанія «ЄВРО-ІНВЕСТ-ХОЛДІНГ» задекларували двосторонні наміри щодо взаємодії у сфері координації зусиль і об’єднання можливостей для забезпечення підготовки висококваліфікованих кадрів для аграрного сектора економіки, впровадження у аграрне виробництво новітніх технологій, розвитку взаємовигідної співпраці аграрної освіти, науки та бізнесу з використанням матеріально-технічної бази та ресурсів компанії та відповідних можливостей університету.

Як інформує сайт університету, договір про співпрацю підписали 5 березня 2024 року директор ТОВ «ЄВРО-ІНВЕСТ-ХОЛДІНГ» Сергій Бадяк та виконувач обовʼязків ректора ЛНУП Василь Лопушняк. 

«Переконаний, що подальша взаємодія сторін сприятиме спільному поступу, розвитку освіти, науки і бізнесу Львівщини», – наголосив Василь Лопушняк.  

Він також подякував колегам за співпрацю і, особливо, за розуміння ролі та соціальної відповідальності бізнесу в контексті виховання сучасної молоді в комунікації з науково-освітніми установами.  

 

Leopolis.news