logo
30/04
2 ...

Такелажник, архіваріус, колорист: цікаві вакансії, які пропонують на Львівщині

07-03-2024 11:42178

Такелажник, архіваріус, колорист: цікаві вакансії, які пропонують на Львівщині
Фото: ілюстративне

На Львівщині є вакансії маркшейдера, сигналіста, коменданта, фітнес-тренера, агрохіміка, сировара, такелажника, масажиста, архіваріуса, колориста тощо.

 

Про це інформує відділ організаційно-інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Тим, хто прагне працювати у правовій системі, пропонують вакансії не тільки юристів та юрисконсультів, а й адвокатів і судових експертів.

Серед представників «творчих» професій шукають викладача хореографічних дисциплін, журналіста, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності, реставраторів пам’яток архітектури, дизайнерів меблів або одягу, акомпаніатора, керівників гуртків та ін. Натомість любителі цифр і розрахунків можуть претендувати на посади головних бухгалтерів, бухгалтерів, ревізорів, аудиторів або фінансових аналітиків.

З повним переліком актуальних станом на 06.03.2024 року вакансій можна ознайомитися за посиланням http://surl.li/rgxqm. Консультації з питань працевлаштування надаються у підрозділах Львівської обласної служби зайнятості (контакти – http://surl.li/jpvpt). 

На «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/), що був створений спільними зусиллями Мінекономіки, Державної служби зайнятості та провідними сайтами з пошуку роботи, налічується понад 231 тисяча вільних робочих місць і вакантних посад. Із них 8 тисяч вакансій задекларували працедавці Львівщини.

Здебільшого, це звичні пропозиції роботи для представників робітничих професій, зокрема водіїв автотранспортних засобів, швачок, продавців, кухарів, вантажників, слюсарів різного профілю, офіціантів, електриків, трактористів, а також для осіб з вищою освітою: вчителів, лікарів, інженерів, вихователів, керівників підрозділів, агрономів, фармацевтів, фахівців та ін.

Leopolis.news