logo
30/04
2 ...

Сьогодні запрацює HAB | Lviv Habilitation Center

07-03-2024 12:24390

Сьогодні запрацює HAB | Lviv Habilitation Center

7 березня у Львові відкривають HAB | Lviv Habilitation Center ініціативи «Альянсу громадського здоровʼя» у співпраці з Національним реабілітаційним Центром UNBROKEN Ukraine.

Це перехідний безбар'єрний простір, розташований на вулиці Стрийській, 86В (ЖК Парк Тауер). Цей центр розрахований на ветеранів та цивільних, які вже пройшли фізичну реабілітацію у Центрі UNBROKEN та шукають шлях до адаптації в нових умовах життя, йдеться в анонсі заходу. 

Ідею центру є термін "абілітація", що й став основою назви та означає – сукупність психологічної допомоги, роботи у групах та самонавчання. За допомогою коучів, психологів та реабілітологів ветерани та цивільні протягом трьох тижнів навчатимуться автономності в інклюзивному просторі та поза його межами.  

Площа абілітаційного центру – 660 м.кв. Має 9 кімнат і 27 ліжок. Проходження абілітації планується для 300 резидентів щороку. 

На резидентів очікує автономія в інклюзивному просторі та за його межами та самостійне приготування їжі, походи в магазин, навички пересування громадським транспортом. 

Центр відкривається о 12:00 за адресою вул. Стрийська, 86В (ЖК Парк Тауер). 

Leopolis.news