logo
02/05
2 ...

Два села Рудківської ТГ отримали професійні тенісні столи

08-03-2024 11:55210

Два села Рудківської ТГ отримали професійні тенісні столи

У фойє Народного дому с. Острів Рудківської міської ТГ Самбірського району з’явився професійний настільний тенісний стіл. Такий спортивний інвентар цей заклад культури отримав від німецьких партнерів.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Нещодавно голова Рудківської територіальної громади Іван Лозинський та мер муніципалітету Планкенфельс (Німеччина) Harald Wich підписали угоду про співпрацю у різних сферах. Першим результатом налагодження дружніх партнерських взаємин стало те, що гості привезли гуманітарну допомогу для медиків, освітян та служби соціального захисту.

Водночас з гуманітарним вантажем німецькі партнери привезли два настільні тенісні столи. Їх передали  Народним домам сіл Острів та Вишня. На них молодь вже тренується для майбутніх змагань в межах громади, а також районного і обласного рівнів. 

За словами рудківського міського голови Івана Лозинського, німецькі друзі розуміють, в яких умовах через російську агресію доводиться жити українцям, що ми не проти їхньої допомоги. Попри все ТГ готуватиме спільні міжнародні проекти, зміцнюватимемо співпрацю в економічній, культурній та соціальній сферах. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news