logo
04/05
03/05
02/05
2 ...

На Самбірщині зустріли полеглого захисника з Хирівської ТГ

11-03-2024 19:35362

На Самбірщині зустріли полеглого захисника з Хирівської ТГ

Сьогодні, 11 березня, на вічний спочинок до рідного села Заріччя, що в Хирівській ТГ Самбірського району, на щиті повернувся захисник України від путінської орди командир піхотного відділення сержант ЗСУ Іван Володимирович Іваницький, 1986 року народження. Загинув 6 березня 2024 року.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Традиційно полеглого на війні зустріли в Самборі на площі Пам’яті навпроти постаменту Степана Бандери. Спільною молитвою віддали захиснику незалежності держави останню земну пошану. Попрощатися з Іваном Іваницьким зібралися рідні, близькі, бойові побратими, представники районної влади і просто небайдужі самбірчани.

За маршрутом траурний кортеж з тілом полеглого зустрічали  у с. Скелівка; м. Хирів та с. Заріччя. Завтра на місцевому цвинтарі похоронять сержанта ЗСУ Івана Іваницького.

За останні кілька тижнів Хирівська ТГ зазнала втрат: 18 лютого 2024 року в результаті бойових дій поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області загинув житель м. Хирів Володимир Йосипович Стеницький, 1988 р.н.; 23 лютого 2024 р. кривава війна забрала життя Івана Миколайовича Сидора, 1991 р.н., мешканця с. Засадки, який служив стрільцем піхотного відділення, а 3 березня у Самборі з почестями зустрічали домовину з тілом оборонця України Володимира Ігоровича Гада, який до призову на службу проживав у с. Гуманець.

Керівництво Хирівської ТГ висловлює щире співчуття рідним полеглих і благає Всевишнього, щоб на цьому закінчився чорний список жертв війни, яку розпочала путінська рф.  

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото Миколи Сенейка