logo
01/05
2 ...

В Університеті природокористування домовилися про розвиток співпраці між спортивними клубами України і Польщі

13-03-2024 09:16150

В Університеті природокористування домовилися про розвиток співпраці між спортивними клубами України і Польщі
Фото: Львівський національний університет природокористування

Напередодні у Львівському національному університеті природокористування відбулася онлайн-зустріч на тему «Функціонування спортивних клубів в Польщі».

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Як повідомляють організатори, у зустрічі взяли участь віцепрезидент спортивної студентської спілки Польщі Маріуш Вальчак, директор спортивного клубу Варшавського університету Артур Слонка, виконувач обов’язків ректора ЛНУП Василь Лопушняк, президент Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт» Богдан Юхницький, завідувач кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки ЛНУП Ігор Вовк та голова спортивного клубу «ЛНУП» Андрій Шимечко.

«Ця зустріч стала важливим кроком у розвитку співпраці між ЛНУП та спортивними клубами Польщі. Співпраця у цій сфері сприятиме покращенню умов для розвитку студентського спорту, а також залученню більшої кількості студентів до активних занять спортом», - переконаний виконувач обов’язків ректора Університету природокористування Василь Лопушняк.

Крім того, під час зустрічі учасники обговорили питання, пов’язані з діяльністю і розвитком студентського спорту та пріоритетними заходами, метою яких є залучення студентів до рухової активності. Також домовилися спільно організовувати спортивні змагання, сприяти розвитку студентського спорту в Україні та Польщі.

Leopolis.news