logo
03/05
02/05
2 ...

Воїн із Новороздільської громади отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

13-03-2024 15:48129

Воїн із Новороздільської громади отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ
Фото: Львівська ОВА

Зеновій Верес отримав відзнаку за мужність і героїзм, самовідданість, високий професіоналізм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Військовослужбовця Зеновія Вереса з Новороздільської громади нагородили нагрудним знаком «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ. 

«Уже понад два роки в умовах повномасштабного вторгнення та протягом новітнього етапу національно-визвольної боротьби, що триває з 2014 року, українські військові проявляють особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку. Часто в умовах, пов’язаних з ризиком для життя. Пишаємося, що серед них є чимало наших земляків», – зазначають у Стрийській РВА.

Нещодавно, за особисту мужність і героїзм, самовідданість, високий професіоналізм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку почесною відзнакою був удостоєний воїн з Новороздільської громади Зеновій Верес.

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 25 січня цього року  №175 воїна нагородили нагрудним знаком «Срібний хрест».

Дякуємо за службу, мужність і відвагу! Дякуємо за відданий захист свободи й територіальної цілісності України!

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news