logo
04/05
03/05
2 ...

Керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій переходить на посаду радника Садового

13-03-2024 18:22146

Керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій переходить на посаду радника Садового
Фото: пресслужба Львівської міської ради

Керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій Світлана Ткачук стане радницею міського голови Львова. Світлана Ткачук очолювала центр з 2017 року. Наразі виконувати обов’язки керівника буде Наталія Мазурок, заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради за якісну роботу у Центрі допомоги захисникам Світлана Ткачук отримала подяку від громади міста Львова. 

«Ви завжди були і є справжньою людиною, яка служить громаді. Хочу подякувати вам за вашу роботу і ту частину вашого життя, яку ви віддали воїнам, родинам воїнів, з якими ви щодня працювали. Ви для нас є особливим прикладом», - сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

«Центр, який був першим, залишився найкращим в Україні. Є чим пишатися. Колектив завжди працював, працює і буде працювати для учасників бойових дій та їх родин. Тут надають не просто консультацію, а завжди намагаються максимально вирішити проблему та допомогти нашим відвідувачам. Надалі, однозначно, буду максимально долучатися, якщо буде потрібна будь-яка допомога, менторська підтримка, я буду готова її надати», - сказала Світлана Ткачук. 

«Перед Центром допомоги захисникам зараз, в час повномасштабного вторгнення, стоять нові виклики, тому ми є в пошуку людини, яка буде готова взяти на себе цю непросту нішу», - сказала керівниця департаменту гуманітарної політики міста Валентина Бартошик. 

Нагадаємо, Перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Лише торік фахівці надали понад 3 тисячі юридичних консультацій з військового права, майже 2 тисячі психологічних консультацій. Постійно консультує юрист та психолог, періодично тривають курси англійської для ветеранів та їх сімей, іпотерапія та відпочинок за кордоном для дітей загиблих воїнів. А також центр приймає документи на міську програму допомоги 50 тим грн дітям полеглих військових та військових з інвалідністю 1-ї групи. 

Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному». 

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 0739628325.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news