logo
02/05
01/05
2 ...

Гурт «Антитіла» передав 5 тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР

15-03-2024 15:07128

Гурт «Антитіла» передав 5 тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР

Учасники українського гурту «Антитіла» передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.

Кошти на них зібрано під час навколосвітнього туру гурту «Антитіла», який включав низку країн Європи, Канаду, США, Австралію, Нову Зеландію. Це десятки концертів, під час яких акумульовано кошти для закупівлі необхідних матеріалів, інформує ГУР.

Хлопці не просто закупили готові аптечки, було придбано найкращі засоби для збереження життя наших захисників. Затим, разом з фондом United Help Ukraine, кожен комплект збирався вручну. Набір аптечок формувався на основі фронтового досвіду роботи українських парамедиків.

Учасники гурту планують продовжити волонтерську діяльність для акумуляції коштів на потреби українських військових. Вони не обмежуються виключно медичною компонентою: бойові катери, FPV-дрони, дрони великого радіусу дії. Все це найближчим часом також може надійти спецпідрозділам української воєнної розвідки.

Leopolis.news