logo
01/05
2 ...

У Мостиськах провели заходи до Дня добровольця

15-03-2024 15:001630

У Мостиськах провели заходи до Дня добровольця

У Мостиському Народному домі провели годину історичної пам’яті «За покликом серця»  з нагоди Дня українського добровольця.

На зустріч прийшли  військовослужбовці, які за покликом серця долучилися до Збройних Сил України, щоб захистити рідну землю від агресії ворога.  

Добровольці Тарас Говда, Андрій Букса, Павло Леуш, Тарас Воїнський  власним прикладом показали, що тільки в єдності, спільно можемо дати відсіч окупанту. Доброволець Тарас Говда, зокрема,  підкреслив у своєму виступі, що готовність кожного добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої Перемоги.

Тематичний захід організував «Центр культурних послуг» Мостиської міської ради.

Привітала присутніх з нагоди Дня добровольця Мостиський міський голова Мирослава Пельц: «Ми пишаємося українськими добровольцями. Дякуємо мужнім захисникам і захисницям, які добровільно, за покликом серця, керуючись внутрішніми цінностями й принципами, стали на захист нашої держави».

З молитовним словом та благословенням до воїнів звернувся священник о. Тарас Шпег. Він побажав єдності у благородній справі служіння Україні та її народові, Божої опіки усім, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок. 

Учнівська молодь підготувала літературно-музичну композицію, в якій показала  мужність і самовідданість наших захисників, їх безстрашність та невичерпну силу духу. 

 Галина Сорока, Leopolis.news 

Фото Мар’яни Баб’як