logo
27/04
26/04
2 ...

В Університеті природокористування пройшов II етап конкурсу робіт учнів МАН України

16-03-2024 18:18170

В Університеті природокористування пройшов II етап конкурсу робіт учнів МАН України
Фото: Львівський національний університет природокористування

Нещодавно на факультеті агротехнологій та екології Львівського національного університету природокористування в рамках співпраці з Львівською обласною Малою академією наук відбулося урочисте відкриття II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, відділення екології та аграрних наук.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

За результатами конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН переможцями II етапу стали Юрій Коретчук, учень 9 класу Дублянського опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги та Анна Пелиньо, учениця 8 класу Новояворівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 2 Новояворівської міської ради.

Виконувач обов’язків ректора Університету Василь Лопушняк привітав усіх учасників конкурсу та особливо переможціав, зазначивши, що конкурс-захист наукових робіт є чудовим стартом для подальшого розвитку та стимулом до нових досліджень.

«Завдяки мужності і стійкості наших захисників маємо можливість проводити конкурс, навчатися, здобувати нові знання, набувати нових навичок.  А від талановитої молоді залежить, як буде розвиватися міць нашої держави, інтелектуальний потенціал та економіка», – наголосив Василь Лопушняк.

Leopolis.news