logo
03/05
2 ...

На Самбірщині голова ТГ удостоївся церковного ордена «Святителя Миколая»

18-03-2024 10:50167

На Самбірщині голова ТГ удостоївся церковного ордена «Святителя Миколая»
Фото: з відкритих джерел

Голова Боринської ТГ Самбірського району Михайло Шкітак отримав орден «Святителя Миколая». У нагородній Грамоті сказано: «За його заслуги перед Православною Церквою України та побожним українським народом. Це визнання є відображенням великої праці та відданості Михайла Миколайовича на благо громади та усієї церковної спільноти».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Нагадаємо, що днями у селищі Бориня відбулася урочиста зустріч з архиєпископом Дрогобицьким і Самбірським ПЦУ Яковом. Його супроводжували отець  Роман – предстоятель храму Присвятої Євхаристії смт. Бориня та декан Роман – предстоятель храму Великомученика Демитрія с. Вовче Турківської ТГ.

Під час зустрічі владика нагородив очільника Боринської ТГ Михайла Шкітака церковним орденом. Водночас архієпископ висловив вдячність всій громаді за плідну працю у важливій спільній справі розвитку громади. Він закликав до терпіння у період важких викликів, які постали перед народом України через московську агресію, набратися сили і мужності надалі зберігати національну духовність та єдність у боротьбі з ворогом. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news