У Львові взяли під варту дніпрянина за організацію грального бізнесу (ФОТО)

http://leopolis.news/post/10273/u-lvovi-vzyaly-pid-vartu-dnipryanyna-za-organizaciyu-gralnogo-biznesu-foto

29/10/2019

Про це повідомили в департаменті захисту економіки Нацполіції України.

Правоохоронці задокументували і припинили незаконну діяльність злочинного угрупування, до складу якого входило чотирнадцять осіб. Встановлено, що вони причетні до організації та забезпечення діяльності п’ятьох гральних закладів Львові та Самборі, де за допомогою комп'ютерної техніки відвідувачі отримували послуги у сфері грального бізнесу.

У січні всім зловмисникам було повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) та ч. 4 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) - ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Відносно тринадцятьох з них досудові розслідування слідчі завершили і скерували обвинувальні акти на розгляд суду. Ще один підозрюваний, 46-річний житель міста Дніпра, переховувався від органів досудового розслідування і 26 лютого був оголошений у розшук.

Правоохоронці встановили його місце перебування та за рішенням суду 28 жовтня взяли під варту. Запобіжний захід передбачає можливість внесення застави в розмірі 153 680 гривень.

Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото: департамент захисту економіки Національної поліції України

Leopolis.news