logo
03/05
2 ...

У Городоцькій громаді привітали працівників комунальної сфери з професійним святом

18-03-2024 12:14188

У Городоцькій громаді привітали працівників комунальної сфери з професійним святом
Фото: з відкритих джерел

17 березня – професійне свято в працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Напередодні колектив Городоцького КП «Міське комунальне господарство» привітали керівники Городоцької міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Городоцької територіальної громади.

«Наш комфорт залежить від людей, які стають до складної роботи за будь-яких погодніх умов, попри життєві труднощі. Навіть, коли серце мліє-болить за синами, чоловіками, онуками, які боронять  свою землю зі зброєю в руках. Нині на захисті України рідні працівниць комунальної служби Марії Швець, Любові Харченко, Ольги Качор, Ірини Янішевської, Лесі Купрічевої» – йдеться у повідомленні.

З професійним святом працівників житлово-комунального господарства привітав голова Городоцької громади Володимир Ременяк, він вручив Подяки за сумлінну працю Дарії Грецко,  Роману Аліфіренку, Ользі Качор, Лесі Купрічевій, Любові Харченко, Яніні Мірошниченко, Ярославу Кудляку, Василю Онишкевичу, Софії Василів, Олександрі Вавринів, Любомиру Дублікату.

«Дякуємо за чистоту, затишок і комфорт! Бажаємо міцного здоров'я, добробуту, мирного неба над головою. І нехай щоденно зігрівають душу слова вдячності від людей», – звучали слова подяки від присутніх для працівників комунальної сфери громади.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news