logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Сесія Львівської облради змінила керівників кількох депутатських комісій

29-10-2019 14:55464

Сесія Львівської облради змінила керівників кількох депутатських комісій
Фото: news.com.ua

Депутати Львівської обласної ради ухвалили рішення, яке передбачає внесення змін до складу низки постійних депутатських комісій.

Таке рішення депутати ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Згідно з рішенням сесії, головою постійної комісії з питань культури та ЗМІ буде Тетяна Бей, комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації – Андрій Прокопів, комісії з питань будівництва, ЖГК та промисловості – Володимир Кирилич, комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту – Ігор Ковальчук.

Також депутати проголосували про перехід Романа Васьківа в комісію з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту та Миколи Седіла – в комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики.

Варто зазначити, що депутати не підтримали заяви ексзаступників голови Львівської облради Володимира Гірняка та Андрія Білоуса увійти в комісії з питань бюджету та питань комунального майна відповідно.

Крім того, під час обговорення питання Володимир Гірняк зазначив, що справедливо було б віддати керівництво однією з головних комісій (з питань бюджету чи регламенту) котрійсь із фракцій, яка не входить у більшість та керівництво облради, – «Свободі», Народному Руху чи «Самопомочі». Однак президія ЛОР цю пропозицію проігнорувала.

Леся БУРБАН, Leopolis.news