logo
28/04
27/04
26/04
25/04
2 ...

Зеленський збирав Ставку: послухав про ситуацію на фронті та будівництво фортифікацій

18-03-2024 15:02297

Зеленський збирав Ставку: послухав про ситуацію на фронті та будівництво фортифікацій

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 18 березня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якій заслухав доповіді про ситуацію на фронті, озброєння та будівництво фортифікацій.

Про це Зеленський повідомив у Telegram

«Ставка. Отримав детальні зведення з фронту. Доповідь Головкома Олександра Сирського за основними напрямками активних дій. Доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, дані розвідок. Також пройшлися по стану виконання укладених контрактів та контрактування на майбутні періоди: закупівля та виробництво техніки, озброєння, снарядів.

Заслухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки. По-перше, щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури: енергетика, водо- та газозабезпечення. Доповіді Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, віцепрем’єра Олександра Кубракова, голів правління «Нафтогазу» Олексія Чернишова та «Укренерго» Володимира Кудрицького.

По-друге, щодо продовження будівництва оборонних рубежів. Заслухали Прем’єр-міністра та голову спеціальної служби транспорту Міністерства оборони Богдана Бондара. Робота триває», – повідомив Зеленський.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news