logo
23/04
22/04
19/04
18/04
2 ...

Львівський медуніверситет отримав нагороди на міжнародній виставці

29-10-2019 18:33320

Львівський медуніверситет отримав нагороди на міжнародній виставці
Фото: ЛНМУ ім. Данила Галицького

22-24 жовтня в Києві відбулися Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». 

Про це повідомляє відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для обговорення освітніх проектів, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безпосередньо в навчальний процес. Ці заходи, що відбуваються щороку, організовує і проводить компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. 

Під час заходів відбувся конкурс «Лідер інновацій в освіті» з нагородженням переможців Почесною нагородою й дипломом і конкурси з тематичних номінацій із нагородженням переможців золотими, срібними та бронзовими медалями.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького нагороджено Золотою медаллю і Дипломом у номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти – ресурс забезпечення якості освіти» та Дипломом – за презентацію освітніх інновацій і активну участь у розбудові національної освіти. 

Подяками відзначені ректор нашої Alma Mater, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський – за вагомий внесок у забезпечення сучасного розвитку освіти.

За ефективну працю з розвитку освітнього та наукового потенціалу закладу освіти подяки отримали також декан по роботі з іноземними студентами, доцент Євген Варивода та заступник декана по роботі з іноземними студентами, доцент Олена Смолькова.

Leopolis.news