logo
30/04
29/04
2 ...

Воїн Сергій Зонін повернувся на Мостищину після полону та реабілітації

20-03-2024 20:271211

Воїн Сергій Зонін повернувся на Мостищину після полону та реабілітації
Фото: Михайла Луцика

До рідних на Мостищину сьогодні, після реабілітації,  повернувся солдат Сергій Зонін, житель с. Княгиничі, Мостиської громади,  який перебував у полоні з травня 2022 року.

Його зустріла Мостиський міський голова Мирослава Пельц, громадськість Мостищини, рідні, односельці.

3 січня 2024 року між Україною і Росією відбувся обмін полоненими. Додому повернулися 230 українських військових і цивільних. Це був найбільший обмін за час великої війни.

Серед тих, хто повернувся додому з російського полону, –  житель села Княгиничі Мостиської громади Сергій Зонін. Один рік та сім місяців наш захисник перебу­вав у неволі. Захищаючи Донецьк, Сергій по­трапив у полон. Довгі місяці мама у молитві че­кала сина. Воронеж, Бєлгород та ще безліч різ­них міст відділяли Героя від рідного дому.

«Ти – герой нашого часу, який надихає нас на боротьбу, й ми всі намагаємося зі свого боку допомогти військовим, чим можемо. Твоя відвага і самопожертва відображають найкращі якості воїнів України. Бажаємо, щоб жахіття війни закінчилися якнайшвидше і кожен із наших захисників повернувся з фронтових окопів до свого рідного дому!», – підкреслила Мостиський міський голова Мирослава Пельц.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news