logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

На Патона у Львові буде ще один McDonald’s

22-03-2024 17:091464

На Патона у Львові буде ще один McDonald’s
Фото: візуалізація

Уже дев’ятий заклад харчування мережі McDonald’s буде у Львові. Він стане другим закладом мережі, який почали будувати у місті під час повномасштабного вторгнення.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач. Про видачу містобудівних умов та обмежень повідомили сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, інформує пресслужба ЛМР.

«Ще один McDonald’s у Львові. Тепер – на Сигнівці. Він буде на вулиці Патона, 37, поруч із торговим центром, який там вже є. Управління архітектури та урбаністики видало відповідні містобудівні умови. 536 квадратних метрів на один поверх з парковкою і McDrive – ну все, як звично. І навіть з додатковим озелененням на території», – розповів Любомир Зубач.

 «Заклад громадського харчування сформують так, щоб залишити зону підходу до комерційної будівлі і при цьому розмістити його там, де є глуха стіна фактично великої коробки торгового центру. Врешті мав би виникнути такий простір вхідної групи з терасою закладу і з розміщенням пішохідної алеї між одним та другим», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Leopolis.news