logo
28/04
27/04
2 ...

Львівський університет та ДЮСШ «Буревісник» з кінного спорту налагоджують співпрацю

29-03-2024 17:03165

Львівський університет та ДЮСШ «Буревісник» з кінного спорту налагоджують співпрацю
Фото: пресслужба вишу

28 березня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч очільника Університету Івана Парубчака з директором Комунального закладу “ДЮСШ «Буревісник»” з кінного спорту Аллою Хохлою.

 

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак озвучив намір про налагодження співпраці Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького із Комунальним закладом “ДЮСШ «Буревісник»” з кінного спорту у сфері анімалотерапії, зокрема іпотерапії.

В обговоренні напрямів подальшої взаємодії Університету та Дитячо-юнацької спортивної школи також взяли участь перший проректор, доцент Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк та практикуючий лікар ветеринарної медицини Марта Портенко.

У процесі спілкування окреслено запити обох сторін у плані співробітництва, обговорено можливості та ресурси кожної зі сторін та визначено вектори співпраці.

Як відомо, в нашому суспільстві на сучасному етапі наявний великий запит на реабілітаційні та відновлювальні заходи для різних категорій людей. Одним із новітніх, ефективних та затребуваних методів є анімалотерапія. Проте стикаємося з браком відповідних фахівців. Сподіваємося, що вдале поєднання наукової бази Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та практичного досвіду працівників Комунального закладу “ДЮСШ «Буревісник»” з кінного спорту допоможе сформувати науково-практичне підґрунтя для навчального курсу фахівців-іпотерапевтів, професіоналів з догляду, лікування та навчання тварин.

Leopolis.news