logo
03/05
2 ...

Сільськогосподарські експерти та дорадники склали кваліфікаційний іспит в Університеті природокористування

01-04-2024 10:37196

Сільськогосподарські експерти та дорадники склали кваліфікаційний іспит в Університеті природокористування

Нещодавно на базі Львівського національного університету природокористування провели кваліфікаційний іспит для претендентів на отримання свідоцтв сільськогосподарських дорадників та сільськогосподарських експертів-дорадників, інформує сайт Уніерситету.

Перед тим сорок учасників пройшли відповідне навчання на експерта-дорадника та сільськогосподарського дорадника.

До складу регіональної кваліфікаційної комісії під керівництвом начальниці управління розвитку сільськогосподарського виробництва, аграрного ринку та продовольства департаменту агропромислового розвитку Оксани Мулик увійшли начальник відділу розвитку аграрного ринку та продовольства управління розвитку сільськогосподарського виробництва, аграрного ринку та продовольства департаменту агропромислового розвитку Катерина Олинець; головний спеціаліст відділу розвитку аграрного ринку та продовольства управління розвитку сільськогосподарського виробництва, аграрного ринку та продовольства департаменту агропромислового розвитку Степанія Цудна; член правління ГО «Львівська аграрна палата» Леонід Олійник; начальник відділу рослинництва і тваринництва та аграрної інфраструктури управління розвитку сільськогосподарського виробництва, аграрного ринку та продовольства департаменту агропромислового розвитку Світлана Долинська; директор благодійної організації «Львівська аграрна дорадча служба», президент Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України Іван Паньків; завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК ім. І.В. Поповича Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького Павло Музика; проректор з наукової роботи Львівського національного університету природокористування Богдан Гулько.

Як відомо, відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України Львівський національний університет природокористування є регіональним координатором у Львівській області з проведення кваліфікаційного іспиту сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників.

За результатами іспиту відбудеться видача кваліфікаційних свідоцтв із внесенням їх до Реєстру сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників України.

Leopolis.news