logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

У Львові втретє проведуть Форум інноваційної освіти

30-10-2019 18:50246

У Львові втретє проведуть Форум інноваційної освіти

15−16 листопада у Центрі Шептицького втретє відбудеться Форум інноваційної освіти INED – одна з найбільших освітніх подій у Львові.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Форум INED 2019 – це майданчик для обміну досвідом, ідеями, практиками втілення інновацій у школах. Його метою є ознайомлення освітян з інноваційними підходами до викладання та управління школами, популяризація соціального служіння, допомога у підвищенні рівня викладацької майстерності через обмін досвідом та ідеями.

У програмі цьогорічного заходу є дискусії, майстер-класи від українських вчителів, соціальних підприємців, керівників освітніх проєктів, а також виступи провідних спеціалістів з Європи і США. Так, експерти розповідатимуть про інноваційні навчальні методики та технології, нові підходи до управління закладами освіти, а також про виклики та можливості розвитку інклюзивної освіти в Україні.

Головними темами форуму стануть: «Сучасні методи формування соціального капіталу у закладах освіти»; «Впровадження інноваційних методик та технологій у навчання»; «Розвиток інклюзивної освіти в Україні».

Leopolis.news