logo
30/04
2 ...

Пів сотні дітей обласних закладів Львівщини побували в Карпатах

02-04-2024 09:16431

Пів сотні дітей обласних закладів Львівщини побували в Карпатах
Фото: Львівська ОВА

Діти висадили дерева на біля водоспаду «Кам'янка».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Цими вихідними, 50 дітей які є вихованцями обласних інтернатів, а також діти, переміщені на Львівщину із зони бойових дій, долучилися до акції «ЛЮБОКРАЙ» та висадили ряд дерев на «поляні мрій» біля водоспаду «Кам'янка».

Крім того, відбулася екскурсія до водоспаду та до фортеці «Тустань», де діти ознайомилися з частинкою історії нашої країни. 

Метою акції було створити незабутні спогади. Діти танцювали танок, розвішували на гілочках паперових лелек, як символ весни та відродження, частувалися солодощами та смачним карпатський чаєм, прослухали лекцію фахівців парку по догляду за довкіллям. 

«Ми прагнемо навчати наших дітей, як любити природу і дбати про неї, а також долучати дітей до озеленення Карпат. Та навчати дітей новим навичкам через особистий розвиток та спілкування в невимушеній атмосфері.

Діти отримали багато вражень та позитивних емоцій від подорожі та подарунків, які отримав кожен учасник пригоди, а це солодощі, засоби гігієни, вітамінні комплекси та сувенірні пам'ятки», – розповів начальник Служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Подію організував благодійний фонд «Опіка Майбутнього» за сприяння БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна», а також Служби у справах дітей Львівської ОВА.

«Служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації готова до співпраці з метою організації нових цікавих заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-ВПО. Спільно з партнерами ми робимо добрі справи для наших дітей. Якщо маєте можливість підтримати ініціативу, надати свою локацію для проведення схожих заходів – звертайтеся безпосередньо до нас», – додав Володимир Лис.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news