logo
06/05
05/05
2 ...

НСЖУ передає на фронт авто

02-04-2024 11:521857

НСЖУ передає на фронт авто
Фото: Яна Доброносова

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) посилює взаємодію із військовими.

Про це повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Друзі, у нас неймовірна новина - починаємо передавати на фронт "журналістський" автомобіль! Завдяки вашій небайдужості, підтримці Благодійний фонд "ВГ "До Мрії" і Антон Пинзар та The Ukrainian soul charity foundation / БФ Українська душа /, активності друзів 24 ОМБр імені короля Данила - наш журналістський збір виходить на фінішну пряму! Ось цей чудовий позашляховик зараз проходить посилений техогляд і незабаром ми передаватимемо його поближче на фронтові позиції, де у прес-службі 24-ї Бригади служить Андрій Полухін», – написав він.

Поспілкуватися про посилення взаємодії Національна спілка журналістів України (НСЖУ) із колегами у погонах у спілку завітав завітав Роман Чоп - Roma Batkovich, відомий фронтовий прес-офіцер, який донедавна служив на Бахмутському напрямку.

Сергій Томіленко зазначив, що фотографії Романа з передової публікуються провідними міжнародними медіа, його робота увійшла до фотовиставки НСЖУ «Спалахи війни» (куратор - авторитетний Efrem Lukatsky).

«І саме Роман Чоп допоміг нам зі створенням атмосферного відео «Прес-офіцери важливі», організувавши зйомки колег на передовій. І от у процесі роботи над цим відео до Дня військового журналіста (16 лютого), у нас і виникла спільна ідея оголосити збір на авто для одного із героїв - Андрія Полухіна із 24-ї Бригади», – додав він.

Leopolis.news