logo
04/05
03/05
02/05
01/05
2 ...

«Канабіс», «амфетамін» та «PVP»: у Львові затримали 33-річну «закладчицю» (ФОТО)

02-04-2024 13:58606

«Канабіс», «амфетамін» та «PVP»: у Львові затримали 33-річну «закладчицю» (ФОТО)
Фото: Поліція Львівської області

Встановлено, що 33-річна львів’янка займалась розповсюдженням наркотиків та психотропів, здійснюючи «закладки» та реалізуючи їх «з рук у руки», а також організувала місце для вживання наркотиків. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

 Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами та Управління кримінального аналізу поліції Львівщини спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

 1 квітня правоохоронці затримали жінку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Величковського у Львові під час здійснення «закладок». З собою вона мала 7 згортків із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс».

Окрім того, під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили згортки та зіп-пакети з речовинами, схожими на наркотичний засіб «канабіс», на психотропні засоби «амфетамін» та «PVP», засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 

Щомісячний прибуток зловмисниці від незаконної діяльності становив близько 100 тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news