logo
03/05
02/05
2 ...

Рудківська громада придбала дрон для побратимів краянина

03-04-2024 10:29352

Рудківська громада придбала дрон для побратимів краянина
Фото: з відкритих джерел

Чергову потребу оборонців України задовольнили жителі міста Рудки Самбірського району. Спільно їм вдалося зібрати кошти і на них придбати дрон Mavic та його оперативно відправили у підрозділ 103 батальйону ТРО. Саме в ньому служить Назар Пасіцький – уродженець одного із сіл громади.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Волонтерський штаб Рудківської ТГ отримав подяку від бойових побратимів Назара Пасіцького. А ті у свою чергу повідомили приємну новини: завдяки подарованому дрону добряче рашистам надавали стусанів.

На зробленому для оборонців рудківчани не зупиняються. Їхня мета, зазначили волонтери, доправити військовим підрозділам якомога більше залізних «пташок»  та різних засобів для знищення ворога. Для цього й акумулюють кожний донат. Оголосили черговий збір коштів. 

За час повномасштабної війни волонтери Рудківської ТГ на фронт відвезли тонни різноманітного вантажу – продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, захисні сітки тощо. Тут реалізують перевірений принцип: коли ми  разом, то сила, так наближаємо перемогу.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news