logo
07/05
04/05
03/05
02/05
2 ...

За добу львівські патрульні виявили наркотики в десятьох людей

03-04-2024 19:49374

За добу львівські патрульні виявили наркотики в десятьох людей
Фото: Патрульна поліція Львівської області

За останню добу патрульні виявили у десяток громадян речовини, ймовірно, наркотичної дії. В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу, для подальшого встановлення обставин події.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Перший випадок трапився опівночі на вулиці Вугільній. Інспектори зупинили громадянина, який порушував комендантську годину. Під час поверхневої перевірки у 34-річного чоловіка патрульні виявили таблетку невідомого походження та використані голки від шприців.

Жінку, яка порушувала комендантський час патрульні зупинили на вулиці Липова Алея. Під час перевірки 20-річна громадянка вийняла із наплічника пластикові ємкості, у яких були два зіп-пакети: один із порошкоподібною речовиною, інший — речовиною рослинного походження.

Патрулюючи на вулиці Гіпсовій, інспектори зупинили для перевірки 35-річного чоловіка. У наплічнику патрульні виявили прозорий пакет із подрібненим порошком, білого кольору, ймовірно, наркотичної дії.

На вулиці Новознесенській під час поверхневої перевірки у 32-річного громадянина, патрульні виявили позаду на поясі дві таблетки, ймовірно, наркотичної дії.

На тій ж вулиці увагу патрульних привернули двоє громадян. У одного із них інспектори виявили у кишені блістер із таблетками. Документів, які вказують про те, що 41-річний чоловік перебуває на замісній підтримувальній терапії не було.

Вдень, близько 11-ї години, патрульні зупинили для перевірки громадянина на вулиці Костя Левицького. Під час поверхневої перевірки громадянин самостійно вийняв із кишені зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, невідомого походження.

На вулиці Зеленій під час поверхневої перевірки, 44-річний громадянин вийняв із кишені три блістери із таблетками та кинув у сумку 40-річному брату.

Ще один випадок виявлення, ймовірно, наркотичних речовин трапився на вулиці Стуса. Спілкуючись із 17-річними юнаками, один із них намагався приховати пакет із порошкоподібною речовиною. Інспектори повідомили відповідні служби.

Цієї ночі опівночі, патрульні зупинили автомобіль Skoda Superb, водій якого порушував комендантську годину. Під час поверхневої перевірки у підлокітнику виявили два чорні мішечки в яких було 12 поліетиленових пакетів із речовиною зеленого кольору, рослинного походження та два згортки з кристалічною речовиною білого кольору.

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, на вулиці Личаківській патрульні зупинили двох осіб, які порушували комендантську годину. Під час поверхневої перевірки 22-річний чоловік вийняв із кишені 3 скляних та 1 пластикову трубки, всередині яких були залишки невідомої речовини.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news