logo
04/05
03/05
02/05
2 ...

БФ сім’ї Доскіч передав ЗСУ тисячі кілометрів кабелю

04-04-2024 09:55708

БФ сім’ї Доскіч передав ЗСУ тисячі кілометрів кабелю
Фото: doskich.fund

Благодійний фонд сім Доскіч не припиняє надавати ЗСУ різноманітну гуманітарну допомогу, зважаючи на потреби оборонців України. Чого тільки він не відправив на фронт.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

«Лише протягом останнього року війни наш БФ сім"ї Доскіч передав безкоштовно  військовим підрозділам тисячі кілометрів цінного кабелю, – написав у Фесбуці Юрій Доскіч. – На підприємстві "ГАЛ-КАТ" на виготовленні цього виробу,задіяні близько 800 працівників. Кожного з них у цій доброчинності є частка особистого вкладу, а отже в майбутню перемогу над ворогом».

Попри серйозні виклики, породжені агресією путінської рф, підприємство  "ГАЛ-КАТ" вистояло і надійно тримає якість українського виробника – виплачує зарплату, а сплатою податків поповнює бюджет. Тут добре розуміють, що саме у цей надважкий час у такий спосіб реально допомагають Україні. 

«Ми готові аж до перемоги ЗСУ над ворогом, – сказав Юрій Доскіч, – стояти і нести свою трудову вахту. Щоб там, на передовій в окопах наші бійці знали, що ми щодня поруч з ними, відчували, що за плечима мають надійний тил». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news