logo
30/04
2 ...

Претендент на посаду ректора ЛНМУ Орест Чемерис зустрівся зі студентами

05-04-2024 11:04723

Претендент на посаду ректора ЛНМУ Орест Чемерис зустрівся зі студентами
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

Учора, 4 квітня, в актовій залі теоретичного корпусу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького відбулася зустріч претендента на посаду ректора вишу, доктора медичних наук Ореста Чемериса зі студентами.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції вишу.

Коротко його представив голова оргкомітету з проведення виборів ректора Університету Тарас Гутор. Він розповів присутнім про головні віхи біографії Ореста Чемериса, яка тісно пов`язана із ЛНМУ ім. Данила Галицького – тут він навчався, здобував вчені ступені, викладав, працював на різних посадах : від асистента кафедри, до виконувача обов`язків ректора.

У своєму виступі перед студентами Орест Чемерис презентував свою програму  , яку планує втілювати у випадку обрання ректором Університету. Головна увага в ній приділена формуванню студентоцентричного освітнього середовища, в якому органічно поєднані процеси здобуття теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок. Університет має бути також потужним осередком науки, як це було з перших років його заснування. Імплементація європейських сучасних медичних практик – не лише вимога часу, а доступна реальність, беручи до уваги ту кількість партнерів, яка у навчального закладу з`явилася продовж останнього часу.

Йшла мова також про підтримку студентських активностей та ініціатив з боку адміністрації. До речі, з приводу останніх студенти під час зустрічі висловили подяку Оресту Чемерису за багаторічну підтримку проєкту «Почуй лікаря» та побажали йому успіхів у втіленні озвучених планів.

Leopolis.news