logo
30/04
29/04
28/04
27/04
26/04
25/04
2 ...

На Львівщині звільнили кмітливого водія маршрутки, який заблокував роботу е-квитка

05-04-2024 13:38465

На Львівщині звільнили кмітливого водія маршрутки, який заблокував роботу е-квитка
Фото: ілюстративне

У департаменті дорожнього господарства Львівської ОВА відреагували на дії водія одного з приміських автобусних маршрутів області, який завадив роботі валідатора, який забезпечує роботу е-квитка.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, днями на адресу департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА надійшов відеоролик, на якому зафіксований транспортний засіб з трафаретом одного з приміських автобусних маршрутів. Водій закрив валідатор стороннім предметом, щоб пасажири не змогли скористатися послугою безготівкової оплати проїзду.

«Як тільки департамент отримав повідомлення про порушення, нами негайно була проведена робота з автотранспортним підприємством. За грубе порушення трудової дисципліни керівництво автотранспортного підприємства ухвалило рішення щодо звільнення водія цього приміського автобусного маршруту. Питання вирішили протягом години з моменту отримання інформації», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Реагуючи на інцидент, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА зобов’язав перевізника надати пояснення, вжити відповідних заходів реагування та провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства щодо неухильного дотримання Правил перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

В обласному департаменті дорожнього господарства закликають жителів області – у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 1684, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news