logo
30/04
29/04
2 ...

Загалом дрони атакували сьогодні у рф чотири військових аеродроми – ЗМІ

05-04-2024 17:36493

Загалом дрони атакували сьогодні у рф чотири військових аеродроми – ЗМІ
Фото: ілюстративне

Сьогодні уранці завдяки спільній операції Головного управління розвідки МОУ та Збройних сил України зазнали уражень безпілотниками три військові аеродроми на території рф: Енгельс-2 та у Єйську і Курську.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерело в ГУР.

Джерело у розвідці зазначає, що унаслідок атаки на аеродромі Енгельс-2, ймовірно, зазнали значних пошкоджень три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС.

«Нам також відомо про загибель сімох військовослужбовців на аеродромі. Попередньо серед загиблих також можуть бути пілоти стратегічних бомбардувальників», – розповів співрозмовник УП.

Також зазнав удару російський військовий аеродром в Єйську. За попередніми даними, там повністю знищено два Су-25 та загинули 4 військовослужбовці ворожої армії.

Крім того дрони атакували військовий аеродром в місті Курськ. 

За даними джерела УП, атаку на аеродром у російському Морозовську провела Служба безпеки України разом зі структурами Сил оборони, за попередніми даними, щонайменше 6 літаків ворога було знищено.

Офіційно про атаку не говорять ні в СБУ, ні в ГУР. Однак і там, і там кажуть, що військові об’єкти на території держави-агресора є законними цілями для України. 

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news