logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

«Батьківщина» готова допомагати Зеленському

17-05-2019 15:401953

«Батьківщина» готова допомагати Зеленському
Фото: intvua.com

«Батьківщина» готова допомогти Володимиру Зеленському після інавгурації реалізовувати ініціативи, на які чекає народ і які  посилюватимуть Україну та її незалежність.

На цьому наголосив заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час спілкування зі ЗМІ в кулуарах ВРУ.

«Сьогодні треба думати про те, як реалізувати ініціативи, на які чекає народ, як при цьому швидко піднімати економіку та соціальні стандарти. Адже Зеленський приймає країну в надзвичайно складному стані:  у нас найбідніша країна Європи і цьогоріч маємо віддати  9 млрд дол. за  зовнішніми запозиченнями», – зауважив політик.

Народний депутат нагадав, що «Батьківщина» разом із найкращими фахівцями у різних галузях напрацювала Новий курс України, де прописано, як має розбудовуватись країна, як виводити її з бідності та отримати прискорене економічне зростання.

«Ми очікуємо, що Володимир Зеленський буде проукраїнським і проєвропейським президентом та одразу  почне виконувати те, про що говорив, йдучи на вибори. Зокрема, про потребу ухвалення нового закону про вибори народних депутатів та скасування корупційної мажоритарної складової, чого вже давно вимагає «Батьківщина», – зауважив Іван Крулько.

Також чекають у «Батьківщині», коли запрацює закон Про тимчасові слідчі комісії, який уже  проголосований у ВРУ в першому читанні. Окрім того, треба зробити все можливе, аби у парламенті були ухвалені закони, на які чекають люди і які не розглядались усі 5 років.

«Треба скасувати захмарні тарифи, підвищити соціальні стандарти, ухвалити закон про деофшоризацію та поставити на місце олігархів», – резюмував Іван Крулько.

Leopolis.news