logo
30/04
2 ...

Львівський ветуніверситет та ГО «Спільно для дії» підписали меморандум про співпрацю

11-04-2024 21:53177

Львівський ветуніверситет та ГО «Спільно для дії» підписали меморандум про співпрацю
Фото: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицього

10 квітня 2024 року під час зустрічі виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з головою Громадської організації «Спільно для дії» Оксаною Абрамовою підписано Меморандум про співпрацю між Університетом та Громадською організацією.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Відповідно до умов цього документу, цілями співпраці є консолідація зусиль підписантів, спрямованих на розвиток та поширення анімалотерапії в Україні, розробку й реалізацію цільових програм та окремих акцій, конференцій та інших заходів, зосереджених на сприянні реабілітації різних верств населення, а також підтримка, розвиток та участь у наукових дослідженнях, що стосуються реабілітації різних верств населення та застосування методів і технік анімалотерапії.

У межах зустрічі очільник Університету Іван Парубчак, голова ГО «Спільно для дії» Оксана Абрамова, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан факультету громадського розвитку та здоров’я Руслан Пеленьо та представники факультету обговорили проведення кількох заходів, метою яких є виявлення запитів суспільства щодо застосування анімалотерапії, з’ясування наявних викликів і потреб, з якими стикаються у своїй діяльності анімалотерапевти. Відповідно заплановано найближчим часом провести спільний науково-практичний круглий стіл, а згодом і форум для фахівців анімалотерапії зі залученням науковців та практиків, котрі спеціалізуються на використанні тварин для реабілітації та лікування людей.

Leopolis.news