logo
30/04
29/04
28/04
27/04
26/04
2 ...

Цей рік має стати часом усіх необхідних кроків для перемоги – Зеленський

11-04-2024 18:53650

Цей рік має стати часом усіх необхідних кроків для перемоги – Зеленський
Фото: скріншот з відео

Під час виступу на саміті Тримор’я президент України Володимир Зеленський наголосив на нагальній потребі посилити українську протиповітряну оборону – реальними діями, а не словами.

Про це йдеться в опублікованій у Telegram у промові Зеленського.

«Цей рік має стати часом усіх необхідних кроків, які зроблять реальною нашу перемогу над російським терором. Це – можливо. Але це можливо тільки в єдності – нашій з вами та всіх партнерів – і за умови, що реальність відповідатиме нашим з вами заявам та домовленостям», – сказав Зеленський.

Він також відмітив, що кожного дня на Україну летять ракети, і кожного дня «ми чуємо, що Україні передадуть нові системи ППО». Він також наголосив, що у небезпеці всі держави – сусіди Росії та кожен народ, чиє життя в зоні досяжності російської авіації та ракет.

Одним із пріоритетів президент назвав єдність у Європейському Союзі, щоб Москва відчувала, що єдності в Європі більше, ніж протиріч. Також зазначив, що у червні буде правильним фактично розпочати переговори про вступ України.

«Цей рік має стати часом усіх необхідних кроків, які зроблять реальною нашу перемогу над російським терором. Це – можливо. Але це можливо тільки в єдності – нашій з вами та всіх партнерів – і за умови, що реальність відповідатиме нашим з вами заявам та домовленостям», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський прибув до Вільнюса на саміт «Тримор’я». У межах візиту Зеленський зустрівся з Президентом Литви. Також він підписав двосторонню безпекову угоду з Латвією.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news