logo
30/04
2 ...

Студент Університету природокористування – серед переможців Міжнародного наукового конкурсу

15-04-2024 08:47209

Студент Університету природокористування – серед переможців Міжнародного наукового конкурсу
Фото: Львівський національний університет природокористування

Відомим і авторитетним є Міжнародний конкурс «Black Sea Science», який має на меті виявлення талановитої молоді в Чорноморському регіоні. Тому вагомим здобутком є успішна участь у цьому престижному конкурсі студента спеціальності «Підприємництво та торгівля» кафедри підприємництва та торгівлі Львівського національного університету природокористування Романа Слотвінського.

Як інформує пресслужба університету, конкурс проводився на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Завдяки високому рейтинговому показнику у першому етапі, достойному професійному представленню результатів наукового дослідження, підприємницькому мисленню і креативності, вільному володінню іноземною мовою, аргументованим висновкам та пропозиціям студент Роман Слотвінський здобув III місце.

Як відомо, цьогоріч до участі подано 362 роботи з університетів Литви, Польщі, Румунії, Грузії, Молдови, які оцінювали 144 науковці різних галузей з 23 країн світу.

Leopolis.news