logo
30/04
29/04
2 ...

Львівський медуніверситет підписав договір про співпрацю з «Багатопрофільним навчально-реабілітаційним центром Св. Миколая»

17-04-2024 18:43127

Львівський медуніверситет підписав договір про співпрацю з «Багатопрофільним навчально-реабілітаційним центром Св. Миколая»
Фото: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицього

16 квітня 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького з робочим візитом відвідали директор Комунального закладу Львівської обласної ради «Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая» Наталія Цимбалюк з колегами Марією Фатич та Іриною Лукачук. Під час візиту виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк і керівник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдан Галух поспілкувалися з гостями і підписали Договір про партнерство та співпрацю.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

За умовами укладеного договору передбачено співробітництво Університету та Комунального закладу у напрямі навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, обміну досвідом, підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.
Заплановано взаємну участь підписантів у формуванні освітніх програм, програм практик, організації стажувань і практик для здобувачів вищої освіти та викладачів Університету, спільне проведення наукових конференцій, симпозіумів, семінарів.

Переконані, що у партнерстві Університету та «Багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая» зможемо успішно реалізувати науково-дослідні проєкти та завдяки співпраці розвиватимемо актуальні напрями анімалотерапії, зокрема іпотерапії.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news