logo
30/04
2 ...

Радіо Незалежність у Львові співпрацюватиме з NiUS Radio в Польщі

18-04-2024 12:15372

Радіо Незалежність у Львові співпрацюватиме з NiUS Radio в Польщі

Радіо Незалежність (головна редакторка Соломія Чудик)  та Центр медійної та інтерактивної освіти Щецінського університету  (директор д-р Конрад Войтила) домовились співпрацювати.

Польсько-українська співпраця розширює свої горизонти, адже в час поширення російської пропаганди і ворожих наративів у медійному просторі важливи є об’єднання навколо створення єдиної концепції правдивого інформування про війну в Україні.

Співпраця стосуватиметься також обміну контентом, адже вже раніше Радіо Незалежність налагодило співпрацю з польським радіо Полонія. Важливим елементом співпраці також є проходження практик і стажувань для студентів польського вишу  та факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, обмін досвідом і знаннями як на академічному, так і на професійному рівні.

У день підписання, 11 квітня, відбувся черговий обстріл Львова, і у своєму вітальному слові проректор з наукових питань Щецінського університету проф.Анджей Скрендо висловив підтримку Україні і запевнив, що співпраця і допомога українській сторіні є неустанними, бо  Щецінський університет має принципову і сталу позицію.

Мирослава РУДИК, для Leopolis.news