logo
02/05
01/05
2 ...

У дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі змагались юні козачата Мостиської ТГ

19-04-2024 10:06314

У дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі змагались юні козачата Мостиської ТГ
Фото: з відкритих джерел

У Мостиській територіальній громаді серед закладів освіти відбувся І (міський) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у молодшій віковій категорії «Джура-Котигорошко». Змагання, у яких взяли участь 5 команд юних козачат, відбулися на території ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст».

Про змагання розповідає відділ освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради.  

Рої змагалися у таких конкурсах: «Впоряд», «Смуга першкод», «Відважні козачата»,  «Таборування», «Ватра: представлення роїв». Також керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Мостиської ТГ допомагали учасникам змагань виготовляли патріотичні браслети та обереги для наших захисників.

Рій «Козачата» Арламівськоволянського ЗЗСО І - ІІ ст.  здобув почесне І місце. ІІ місце зайняв рій «Козачата» ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст.»,  ІІІ місце – рій «Нащадки козаків» Старявського ЗЗСО І-ІІ ст.

Гра «Сокіл» («Джура») є чудовою нагодою для маленьких патріотів України показати свої здібності, поглибити знання та навички, а також зустрітися з однодумцями та друзями. Таборування було не тільки цікавим, але й максимально корисним. Цього дня обличчя дітей сяяли усмішками, а в їхніх очах була щира радість і завзяття.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news