logo
03/05
2 ...

Юрій Доскіч співпрацює з Турківським ліцеєм і працевлаштовує випускників

21-04-2024 11:59222

Юрій Доскіч співпрацює з Турківським ліцеєм і працевлаштовує випускників

На базі Турківського професійного ліцею Самбірського району запрацював сучасний навчально-практичний центр. Його відкрито на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів – загальна вартість проекту 3896, 5 тис. грн. Тут готуватимуть слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів різного типу.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Освітній заклад розвивається, оновлюється технічне обладнання та інструментарій. Відтак освіта для дітей гірського краю стає якіснішою. І це у значній мірі завдяки меценатам. Не перший рік з ним співпрацюють Благодійний фонд сімʼї Доскіч та ТзОВ «ГАЛ-КАТ». Випускники ліцею мають можливість влаштуватися на роботу на це сучасне діюче у Львові підприємство.

«Ми завжди раді допомогти молодим фахівцям з працевлаштуванням на нашому підприємстві, – сказав Юрій Доскіч. – І такою нагодою вони користуються, утверджуються в житті».  

Саме в день відкриття навчально-практичного центру Благодійний фонд сім’ї Доскіч привіз для колективу ліцею чергову гуманітарну допомогу. Для нього передбачено придбати сучасний верстат, деякі інструменти.

Зазначимо, що для здобувачів освіти за професіями галузевого спрямування – автотранспорт у Львівській області, а саме у Турці,  запрацював вже 47 навчально-практичний центр. Основне їхнє завдання – сприяння підвищенню професійної підготовки учнів, перепідготовка незайнятого населення, підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації учасників бойових дій, ВПО та членів їх сімей. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото з відкритих джерел