logo
03/05
2 ...

Молодь Мостищини долучилась до загальнонаціональної акції «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь».

21-04-2024 18:31513

Молодь Мостищини долучилась до загальнонаціональної акції «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь».

Випускники закладів загальної середньої освіти Мостиської територіальної громади взяли участь у  загальнонаціональній акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь».

11-класники ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Михайло Сидорак) посадили дерева біля школи, щоб через 20 років вже своїм дітям показати, якою сильною була віра в нашу Державу.
Випускники 11-х класів Ліцею №З імені Святої Королеви Ядвіги (директор Тереза Тетерич) на території ліцею посадили гарні сакури. Висаджені дерева стануть окрасою освітнього закладу, а випускники вже думають про те, який слід по собі залишити в стінах рідного закладу.
Здобувачі освіти 11 класу Завʼязанцівського 33СО I-ІІІ ступенів (директор Оксана Бервецька) посадили дерева біля школи, щоб через 20 років уже своїм дітям показати дерева незламності в рідному селі, передаючи цю традицію з покоління в покоління.
Цей крок також спрямований на підтримку загальноєвропейської Зеленої Угоди, акція приурочена Дню довкілля.
Деревця милуватимуть око шкільній родині, пройде час і саджанці перетворяться на красиві дерева.   А в пам'яті залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідній школі. 
Така акція єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь»  – це символ нашим воїнам на передовій, що молодь відповідальна за свої вчинки, вірить  в нашу Перемогу і наближатиме її своєю активною позицією, працею. Випускники-2024 – це покоління, яке відбудовуватиме Україну після Перемоги, саме вони творитимуть  майбутнє нашої держави.
 
Галина СОРОКА, для Leopolis.news
Фото з відкритих джерел