logo
03/05
02/05
2 ...

У Львові запустили другий мотиваційний відеоролик для залучення до війська

22-04-2024 16:41400

У Львові запустили другий мотиваційний відеоролик для залучення до війська
Фото: скріншот з відео

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) та Львівська міська рада створили другий відеоролик-нагадування про те, що війна – не так далеко, як це може здаватися.

Про це повідомляє ОК «Захід».

«Переповідати зміст не будемо, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов'язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася», - зазначають творці відеоролику.

«Вони прийшли в наші міста, в наші квартири, в наші будинки, в наші магазини, в наші спортзали і в наші підприємства.

Вони мріють захопити та знищити. Мріють переселити сотні тисяч бурятів, якутів, ру"""іх та зайняти наші площі, наші кавʼярні, наші дитячі садки та наші лікарні.

Ви думаєте це пропаганда? Ви думаєте цього ніколи не станеться?

Війна набагато ближче.

Долучайся до Збройних Сил України», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада співпрацюють у створенні комунікаційних продуктів для мотивації залучення до захисту своєї країни.

Перший відеоролик про «альтернативну реальність» співбесід чоловіків до війська вийшов на початку квітня. Головна ідея відеороботи – «Якщо не долучитись до свого війська сьогодні, згодом доведеться воювати у чужому. Ставай на захист України сьогодні!».

Це не єдині інформаційні продукти на тему мобілізації, над якими працює міська рада Львова спільно з ОТЦК. На початку весни у місті на тему мобілізації розмістили також зовнішню рекламу на бордах і сітілайтах. Над кампанією працювали співробітники міськради і ОТЦК із львівськими креативними агенціями та продакшн-студіями.  

Місто продовжуватиме випускати й інші інформаційні продукти на тему призову, зокрема закликатиме відвідувати новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Працівники центру надають консультації про актуальні вакансії в ЗСУ.  Центр рекрутингу української армії  знаходиться на вул. К. Левицького, 67. 

Leopolis.news