logo
03/05
2 ...

Мостиську громаду відвідали представники добровільних пожежних команд Харківської, Сумської та Чернігівської областей

23-04-2024 18:03386

Мостиську громаду відвідали представники добровільних пожежних команд Харківської, Сумської та Чернігівської областей

22 квітня Мостиську територіальну громаду з ознайомчим візитом відвідали представники ГО «Добровольці – вогнеборці» Балакліївської (Харківська область), Глухівської (Сумська область) і Плисківської (Чернігівська область) територіальних громад України. Візит відбувся в рамках проєкту «Підтримка створення добровільних пожежних команд задля підвищення стійкості прифронтових областей».

Гості відвідали пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення добровільної пожежної охорони с. Зав’язанці, де члени команди продемонстрували навички з гасіння пожежі, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, надання першої домедичної допомоги, матеріально-технічне забезпечення команди.

Учасників візиту ознайомили з досвідом функціонування створених ДПК Мостиської територіальної громади, перспективами організації пожежної охорони, результатами участі ДПК с. Зав’язанці у проекті Європейської солідарності «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту на місцевому рівні в Україні».

Проєкт реалізується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами-партнерами.

Про цю подію розповідає Мостиська міська рада.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news