logo
03/05
2 ...

Черлідерка з Львівщини візьме участь на Чемпіонаті світу-2024

23-04-2024 21:33392

Черлідерка з Львівщини візьме участь на Чемпіонаті світу-2024
Фото: ЛОВА

Чемпіонат світу з черлідингу триватиме в американському Орландо з 24 по 26 квітня. Україну на змаганнях представлятиме фристайл-дует у складі  львів’янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Торік саме ця пара черлідерок здобула срібло чемпіонату світу. Нагорода стала першою за останні 12 років для національної збірної України у змаганнях фристайл-дуетів на світових чемпіонатах. А у липні цей дует завоював золоті медалі чемпіонату Європи в італійській Вероні.

Чемпіонат світу-2024 покажуть у прямій трансляції на Olympic Channel – https://olympics.com. Український дует стартує 24 квітня, орієнтовно о 16:20 за київським часом.

«Сама участь у змаганнях такого масштабу свідчить про потужний розвиток черліденгу як на Львівщині, так і загалом в Україні. Цей вид спорту в нашій області доволі молодий, але об’єднав уже більше тисячі спортсменок», – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

З 28 квітня Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва позмагаються ще й на Кубку ICU – Міжнародного черлідингового союзу. Ці змагання також відбудуться в Орландо.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news