logo
04/05
03/05
2 ...

Відомий хірург зі США лікуватиме у Львові дітей з вадами хребта: як записатися

24-04-2024 21:25218

Відомий хірург зі США лікуватиме у Львові дітей з вадами хребта: як записатися
Фото: пресслужба Львівської міської ради

Провідний спінальний хірург зі США Марк Диржка знову приїде до Львова. Упродовж двох тижнів – з 13 до 22 травня, він допомагатиме фахівцям дитячої лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання лікувати дітей з вадами хребта.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, лікарі будуть консультувати та оперувати маленьких пацієнтів з різними захворюваннями хребта: викривленнями, вродженими та набутими аномаліями розвитку, нестабільністю хребців тощо.

Цього разу з американським хірургом також працюватиме нейрофізіолог зі США Браян Дембоскі. Мета американських фахівців – не лише допомагати українським дітям, а й ділитися знаннями та досвідом з українськими колегами. Тому всі операції іноземні спеціалісти виконають спільно із командою спеціалістів дитячої лікарні святого Миколая.

«Разом ми хірургічно будемо лікувати такі види викривлення хребта, як сколіоз, патологічний кіфоз, лордоз, вроджені аномалії розвитку. Американські спеціалісти оперуватимуть, здебільшого, дітей із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями. Станом на зараз уже заплановано 9 складних хірургічних втручань», - кажуть у Першому медичному об’єднанні Львова.

Аби потрапити на консультацію, потрібно зареєструватись.

Телефон для довідок: 0800333003. 

Довідка

Марк Диржка – провідний спінальний хірург Пресвітеріанської лікарні Нью-Йорка (підрозділ Колумбійського університету), яка неодноразово потрапляла до рейтингу найкращих медичних установ США та світу. До Львова хірург приїде уже втретє.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news