logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Уночі львівські патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю (ФОТО)

03-11-2019 13:25691

Уночі львівські патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю (ФОТО)
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Піший екіпаж отримав виклик на вулицю Городоцьку, де відбувався конфлікт. На місці події патрульні виявили двох осіб: 27-річного раніше судимого львів’янина та 27-річну львів’янку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

При поверхневій перевірці у чоловіка знайшли предмет, схожий на зброю ближнього бою, – кастет. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції.

Ще один випадок трапився на вулиці Стрийській, 141. Заявник повідомив, що троє невідомих чоловіків йдуть вулицею та скеровують зброю в напрямку автомобілів. Патрульні 2 батальйону та екіпаж тактико-оперативного реагування негайно прибули на місце інциденту і розпочали пошуки згаданих осіб.

На згаданій раніше вулиці біля будинку N100 поліцейські виявили трьох молодиків: двох 19-річних та одного 27-річного. При поверхневій перевірці в одного із них виявили предмет, схожий на пістолет, та магазин з одним патроном. Зі слів молодого чоловіка – це стартовий пістолет, а набій холостий.

Далі розмову зі згаданою особою продовжили у відділку поліції. Слідчий в присутності понятих вилучив предмет схожий на зброю.

Leopolis.news