logo
24/04
23/04
2 ...

Брюхівчани цьогоріч подали два проекти на конкурс Бюджету місцевих ініціатив

05-11-2019 14:041285

Брюхівчани цьогоріч подали два проекти на конкурс Бюджету місцевих ініціатив
Фото: продюсерський центр «Музвар», The Village

Цього року на конкурс від Львівської міської ради «Бюджет участі» подано два проекти, які автори пропонують реалізувати у Брюховичах.

 

Людей закликають голосувати скейт-парк та репетиційну студію, повідомив Leopolis.news селищний голова Брюховичів Володимир Доманський.

 

«У смт. Брюховичах вже є досить багато ігрових майданчиків для дітей до 10 років, але жодного реально цікавого місця для підлітків. Катання на скейтах, трюкових самокатах та БМХ – це дуже модно та популярно серед підлітків. Скейт-парк – це можливість відірвати підлітків від гаджетів та диванів і заохотити до живого спілкування. Тому будівництво скейт-парку – це вклад у здоров’я та правильний розвиток наших підлітків», – зазначається в описі проекту.

Автор проекту, місцева мешканка Дарія Фаркаш, пропонує розмістити такий майданчик у парку ім. Б. Хмельницького у Брюховичах. Номер проекту – 80.

Для того, щоб проголосувати, потрібно підтвердити свою особу – через Приват24 та інші системи інтернет-банкінгу, або ж ввівши дані свого паспорта.

Голосувати можна за посиланням тут.  

Авторами проекту щодо облаштування репетиційної бази– директор Народного дому в Брюховичах Марта Бей та організатор культурного дозвілля Меланка Юей.

Серед переваг реалізації такого проекту автори вказують: самовдосконалення в музиці; підготовка до конкурсів та інших музичних заходів; репетиторство; створення музичного гурту з майбутніми виступами. Номер проекту – 180.

Голосувати за проект можна за посиланням.

Leopolis.news