logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

На Старосамбірщині медичну амбулаторію фірма з Києва перетворила у довгобуд

07-11-2019 10:23350

На Старосамбірщині медичну амбулаторію фірма з Києва перетворила у довгобуд
Фото: соцмережі

Протягом двох останніх місяців завжди чогось бракує для злагодженого будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що в с. Біличі Старосамбірського району. Цей об’єкт, вважають охоронці здоров’я, поступово перероджується у довгобуд.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Нагадаємо, що згідно з проєктом, розробленим Мінрегіонбудом, у с. Біличі передбачене будівництво сучасної медичної амбулаторії. Функції замовника тутешня сільська рада передала управлінню капітального будівництва Львівської ОДА. А воно у свою чергу, провівши тендерну процедуру, переможцем визнало київську фірму ТОВ «ТРИФОН ГРУП».

Можна собі уявити, де столиця, а де віддалене село на Прикарпатті. Але тендерний об’єкт був привабливим. Адже на будівництво амбулаторії виділено 10 мільйонів гривень.   

На перших порах, сказали у районній раді, будівництво лікарської амбулаторії розпочалось згідно з кошторисним планом. Сільська рада подбала про забезпечення приїжджих робітників житлом. Це радувало, додавало оптимізму.

Однак останнім часом на цьому важливому для Старосамбірщини об’єкті роботи паралізовані. То бракує будівельних матеріалів, то працівники простоюють через відсутність автокрана. На перешкоді інші неузгодженості. Керівництво фірми продовжує годувати обіцянками, а то часто не відповідає на телефонні дзвінки. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news